miercuri, 7 martie 2012

Acordarea Statutului de Agora Pietei Universitatii


Proiectul de hotărâre privind conferirea statutului de spațiu de dezbatere publică Pieței Universității a intrat oficial în procedura de dezbatere publică pe site-ul Primăriei Municipiului București, urmând ca proiectul să intre pe ordinea de zi a primei ședințe ordinare a Consiliului General al Municipiului București, din luna aprilie.

Este un proiect care a fost lansat la inițiativa Asociației Pro Democrația și în care eu, în calitate de Consilier General al Municipiului București și susținătoare a principiilor democratice, care guvernează o națiune, si a libertății de exprimare, cred cu tărie si îl voi susține pana la aprobarea lui finală în CGMB și, ulterior, pana la punerea în aplicare.

Pentru toți cei care vor sa-și aducă contribuția la îmbunătățirea acestui proiect, pot intra pe site-ul Primăriei Municipiului București:

http://www.pmb.ro/institutii/cgmb/dezb_publica/proiecte/pr_dezb_publica.php, pentru a lăsa comentarii și sugestii, până pe data de 16 martie 2012.

Pe data de 19 martie 2012, ora 13.00, la sediul Primăriei Municipiului București, sala Consiliului General a Municipiului București, va avea loc ședința publică de dezbatere a proiectului, împreună cu toți factorii implicați: societate civilă, presă, cetățeni si reprezentanți ai municipalității.

2 comentarii:

  1. NU TI E RUSINE COMUNISTO ,SA NE FACI CUSCA DE PROTEST, HOTILOR NE LUATI SI DREPTUL SA PROTESTAM
    SA FIM MAXIM 100??? VA E FRICA ,NU ACEPTAM ASA CEVA ,,,SE VA LASA URAT DACA INCERCATI ASA CEVA COMUNISTILOR ,STATI VOI IN CUSTI NOI SUNTEM OAMENI LIBERII,,IESITI ROMANI IN STRADA SA APARAM PIATA UNIVERSITATII DE ACESTI HOTI COMUNISTI

    RăspundețiȘtergere
  2. brava, fato! baga libertatea de exprimare in consiliu general, la aprobare, si apoi lauda-te ca o sustii! haulica, ganditi ma in mai mult de doi pasi ca altfel se scurtcircuiteaza toate. inclusiv mandatele voastre!

    RăspundețiȘtergere